Random Article


Nieuwe Trailer Jack the Giant Slayer

 


2
Posted 12/02/2013 by

Fee-fi-fo-fum,
I smell the blood of an Englishman,
Be he live, or be he dead
I’ll grind his bones to make my bread.

Met deze bekende quote leidt Warner Bros. hun nieuwe sprookje in. Na Sneeuwwitje in Snow White &and the Huntsman en Hans & Grietje in Hansel & Gretel: Witch Hunters krijgt nu ook Jaak en de Bonenstaak een aparte filmversie. Onder regie van Bryan Singer (X-Men: First Class, House M.D.) zal het verhaal van Jaak vanuit het sprookjesboek naar de filmwereld gebracht worden, en net zoals de vorig vernoemde films zal het een meer duistere variant worden.

I may not be the hero of this story, but at least I get to see how it ends.

Jack (Nicholas Hoult, X-Men: First Class, Warm Bodies) komt in bezit van enkele magische bonen, waaruit dan de welgekende grote bonenstaak groeit die ervoor zorgt dat de wereld van de reuzen hoog in de lucht opnieuw in contact komt met de mensenwereld, en zo een eeuwenoude oorlog opnieuw in gang zet. De reuzen kidnappen prinses Isabelle (Eleanor Tomlinson, Alice In Wonderland), en wie zou de prinses kunnen redden? Jack zou het zelf kunnen proberen, maar een gewone boerenjongen is natuurlijk niet opgewassen om te vechten tegen gigantische reuzen. Daarom geeft Koning Brahmwell (Ian McShane, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), die niet veel moet weten van de relatie tussen zijn dochter en Jack, de opdracht aan Elmont (Ewan McGregor, Star Wars Episode I-III), hoofd van de elite lijfwachten, om Jack te helpen zijn dochter te redden. Zo trekken ze ten strijde om Isabelle terug te veroveren van de tweehoofdige reus Fallon (stemmen van Bill Nighy en John Kassir), maar moeten ze eerst een weg vechten door het legertje reuzen.

De schrijvers Darren Lemke en David Dobkin laten de reuzen vechten met wapens passend bij hun gestalte, zoals brandende bomen of handkatapulten die kerkklokken afschieten, waardoor het mensenleger er redelijk klein en miezerig uitziet. Naast het vechten zal de humor geleverd worden door Elmont, de onbevreesde ridder, in combinatie met de stuntelige Jack, en een neerkijkende Fallon, die vaak in discussie met zichzelf zal gaan.

Vanaf 21 maart is dit reuzenavontuur te zien in de bioscoop.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


2 Comments


  1. avatar
     
    Dantonse

    Jullie schrijven hier toch een review van, hé!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.