Random Article


Hoofdrol Marvel’s Guardians of the Galaxy gecast

 


2
Posted 06/02/2013 by

chris pratt

Chris Pratt

De productie van Guardians of the Galaxy, Marvel‘s ruimte-epos gebaseerd op de gelijknamige sciencefictioncomics, is officieel begonnen. Deadline pakt meteen al uit met de bekendmaking van de hoofdrol van Peter Quill, alias Star-Lord, de half menselijke/half buitenaardse leider van het intergalactische team. Voor deze rol werden eerder al namen als Michael Rosenbaum, Joseph Gordon-Levitt en Zachary Levi genoemd, maar uiteindelijk wordt het de 33-jarige Amerikaanse acteur Chris Pratt.

Comiclezers zullen Pratt misschien al kennen uit de verfilming van Wanted uit 2008. Hij speelde verder nog mee in tv-reeksen als The O.C., animatieshows als Ben 10 en langspeelfilms als Moneyball en het recente Zero Dark Thirty.

Als Peter Quill/Star-Lord leidt Pratt het team dat verder nog zal bestaan uit Rocket Raccoon, de meest bad-ass wasbeer in het universum, het buitenaardse, boomachtige wezen Groot en de getrainde killers Gamora en Drax the Destroyer. Guardians of the Galaxy wordt de vierde film in Phase Two van het Marvel-filmuniversum dat leidt naar de sequel op The Avengers.

De sci-fi prent wordt geregisseerd door James Gunn (Slither) en zal vanaf 1 augustus, 2014 in de bioscoop te zien zijn.

guardians1

Star-Lord prominent op de cover van Marvel NOW!’s Guardians of the Galaxy #1, vanaf volgende maand in de winkelrekken

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


  1. avatar
     
    Aleph

    Hij lijkt er toch al op :)

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.