Random Article


Trailer voor Oz: The Great and Powerful

 


0
Posted 04/02/2013 by

Naar goede gewoonte worden tijdens de Amerikaanse Super Bowl een aantal gloednieuwe trailers gelanceerd. Ook Walt Disney Pictures was van de partij met onder meer nieuwe beelden voor The Lone Ranger, Marvel’s Iron Man 3 en deze Oz: The Great and Powerful.  Het verhaal is een prequel op de The Wizard of Ozfilm uit 1939 (gebaseerd op de gekende roman van L. Frank Baum uit 1900). In de prequel zal verteld worden hoe de Wizard (de persoon aan wie Dorothy de hulp zal vragen om terug te keren naar Kansas) ontstaat.

OzposterHet verhaal begint met Oscar Diggs, gespeeld door James Franco (Spider-Man), een kleinschalige circusgoochelaar, die na een helse ballonvlucht verzeild geraakt in het Land van Oz. Wat op het eerste zicht een paradijs lijkt, blijkt al gauw uit te draaien tot een hel. Dit door de verschijning van drie heksen, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz), en Glinda (Michelle Williams), die Oscar ervan beschuldigen een oplichter te zijn. Om het tegendeel te bewijzen, moet Oscar het land van Oz vrijwaren van alle problemen die er zich voordoen. Hopelijk kunnen zijn illusies de kwaadaardige dreiging verslaan…

Geregisseerd door Sam Raimi (The Evil Dead, Spider-Man 1-3) zal deze film ongetwijfeld een visueel schouwspel worden. Felle kleuren en landschappen doen het echt uitstralen als een magisch land. Na de samenwerking met Raimi tijdens de Spider-Man-films heeft Franco de hoofdrol te pakken gekregen in de nieuwe Oz-film, en samen met de drie lieftallige heksen wordt dit dus ook voor een ietwat ouder publiek -naast de special effects- een streling voor het oog.

Oz: The Great and Powerful is bij ons vanaf 13 maart te zien in de bioscoop.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.