Random Article


Trailer voor Superman: Unbound

 


1
Posted 31/01/2013 by

top15brainiacVia The Nerdist lieten Warner Bros. Animation en DC Entertainment de allereerste trailer voor Superman: Unbound op ons los. De animatiefilm wordt een adaptatie van DC‘s Superman: Brainiac-verhaallijn uit 2008 door Geoff Johns en Gary Frank.

Superman (Matt Bomer) wordt in de film wat te beschermend tegenover zijn vriendin Lois Lane (Stana Katic) en zijn recentelijk eveneens op aarde gearriveerde nicht Supergirl (Molly Quinn). Daarnaast dient de man van staal Metropolis te vrijwaren van de buitenaardse entiteit en intergalactische veroveraar Brainiac (John Noble). Brainiac is traditioneel één van Superman’s meest dodelijke vijanden en was in het verleden onder meer verantwoordelijk voor het inkrimpen van Kandor, hoofdstad van de planeet Krypton, en al haar inwoners, dewelke hij bewaarde in een fles op zijn ruimteschip.

Superman: Unbound wordt geregisseerd door James Tucker (Batman: The Brave and the Bold) en zal in de lente op DVD en Blu-ray verschijnen. De film gaat in wereldpremière op de WonderCon in Anaheim, Californië, die plaatsvindt van 29 tot 31 maart. Meer info over de film vind je hier en hieronder kan je alvast de Brainiac-verhaallijn in comicvorm bestellen.

Superman: Brainiac bij Archonia.com

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Lav

    Ik ben niet echt onder de indruk van Superman’s look in deze film

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.