Random Article


Cartoon Network cancelt Young Justice en Green Lantern: The Animated Series

 


3
Posted 29/01/2013 by

GL_Young_Justice_CN

Cartoon Network gaf haar programmatieschema voor 2013-2014 vrij, waartoe ook de animatieseries die behoren tot het DC Nation-blok. Wat velen al vreesden is hierbij bevestigd: zowel Young Justice als de CGI-reeks Green Lantern: The Animated Series zullen niet terugkeren voor een volgend seizoen. Ze worden vervangen door Teen Titans GO! – een verderzetting van de komisch getinte Teen Titans-animatieserie die liep van 2003 tot 2006 en de gelijknamige, hierop gebaseerde comicreeks met Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven in de hoofdrollen – en Beware the Batman, de nieuwe CGI-animatieserie rond de Dark Knight, waarin butler Alfred Pennyworth zijn roots als ex-geheim agent meer zullen worden uitgespeeld, de Japanse zwaardvechtster Katana Batman’s nieuwste partner wordt en enkele minder bekende, recentere vijanden zoals Anarky en Professor Pyg hun animatiedebuut maken.

Tot de niet DC-reeksen en animatiespecials behoren onder meer een heropleving van de Powerpuff Girls, een nieuwe Tom & Jerry-reeks en een driedelige LEGO Star Wars-filmspecial getiteld The Yoda Chronicles.

Young Justice ging in 2010 in première en loopt momenteel op het einde van haar tweede seizoen. Green Lantern: The Animated Series kwam voor het eerst op de buis in 2011 en zal haar 26-afleveringen tellende eerste seizoen dit jaar afronden. Terwijl de tie-in comic tot Young Justice stopgezet zal worden in februari, gebeurt later in het jaar hoogstwaarschijnlijk ook hetzelfde met de Green Lantern: The Animated Series-comic.

teen-titans-go

beware-the-batman

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


3 Comments


 1. avatar
   
  ghostrider

  spijtig vond de young justice wel de moeite alleen spijtig dat het nl gedubd was
 2. avatar
   
  Lav

  het was jammer dat je halverwege het tweede seizoen van Young Justice lang moest wachten voor nieuwe afleveringen want het was inderdaad zeker geen slechte serie, spijtig dat ze ermee stoppen
 3. avatar
   
  thim

  ik ben nu ergens bang voor de nieuwe batman serie. CGI in mijn ogen brengt comic-heroes echt niet tot zijn recht. green lantern was zo stijf en zo weinig detail. batman the animated series is nog steeds DE animatieserie.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.