Random Article


J.J. Abrams dan toch regisseur Star Wars Episode VII

 


2
Posted 24/01/2013 by

jjabramsVolgens website The Wrap is de kogel eindelijk door de kerk. Het recentelijk door Disney opgekochte Lucasfilm heeft een regisseur voor Star Wars: Episode VII gevonden. Niemand minder dan J.J. Abrams (Star Trek, Super 8) zou de volgende film in de saga regisseren. Dit nadat hij nog niet zo lang geleden toegaf dat hij het project aangeboden kreeg, maar afwees. De studio zou ook nog Ben Affleck (Argo, The Town) in gedachten hebben gehad, maar uiteindelijk hebben ze dan toch de Star Trek-regisseur en co-schepper/producer van onder meer Lost en Fringe weten te overtuigen. Het regisseren van de volgende Star Wars-film is één van Hollywood’s meest high profile-opdrachten van de afgelopen jaren.

Let op, het draait hier voorlopig nog maar om een gerucht, want zowel Abrams, Disney en Lucasfilm moeten nog iets officieels van zich laten horen. UPDATE: Ondertussen is het bevestigd dat een officiële deal bijna bereikt is tussen Abrams en de studio. UPDATE 2: En het is officieel! J.J. Abrams wordt de regisseur voor Star Wars Episode VII, zo hebben Abrams’ productiestudio Bad Robot, Walt Disney Pictures en Lucasfilm bevestigd. Abrams blijft echter ook verbonden aan de Mission: Impossible-film franchise en een mogelijke derde Star Trek-film.

Star Wars Episode VII staat gepland voor een release in de zomer van 2015. Het script wordt geschreven door Michael Arndt (Toy Story 3, Little Miss Sunshine). De nieuwste van regisseur Abrams wordt de sequel Star Trek: Into Darkness, dewelke bij ons op 5 juni in de zalen verschijnt.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


  1. avatar
     
    Aleph

    I have a bad feeling about this…

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.