Random Article


The Walking Dead Seizoen 3 onthult nieuwe afleveringtitels, Ghost Rider-showrunner

 


1
Posted 15/01/2013 by

AMC‘s The Walking Dead, de populaire tv-reeks gebaseerd op de Image-zombiecomic, zet haar derde seizoen binnenkort verder met de negende aflevering getiteld The Suicide King. Ondertussen zijn ook de titels voor de rest van de afleveringen bevestigd en werd er ook een vervanger bekend gemaakt voor showrunner Glen Mazzara, die de authenticiteit van de titels bevestigde via Twitter.

De afleveringen zijn getiteld als volgt:

Episode 9:The Suicide King
Episode 10:Home
Episode 11:I Ain’t A Judas
Episode 12:Clear
Episode 13:Arrow on the Doorpost
Episode 14:Prey
Episode 15:This Sorrowful Life
Episode 16:Welcome to the Tombs

Nieuwe showrunner van de reeks wordt Scott M. Gimple, die al in het schrijversteam zit sinds seizoen twee en ook meewerkte aan het script voor onder meer de Marvel-comicbookadaptatie Ghost Rider: Spirit of Vengeance. Hij volgt hiermee Glen Mazzara en Frank Darabont op.

The Walking Dead keert terug op 10 februari op AMC en belooft de strijd tussen Rick Grimes (Andrew Lincoln) en de Governor of Woodbury (David Morrissey) tot een kookpunt te brengen. Hierboven kan je een nieuwe promo bekijken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One CommentLeave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.