Random Article


Jurassic Park 4 krijgt releasedatum

 


0
Posted 14/01/2013 by

Jurassic Park, de klassieke filmfranchise met ieders favoriete prehistorische beestjes in de hoofdrol gebaseerd op de sciencefictionromans van Michael Crichton, keert terug. Jurassic Park IV zou op 13 juni, 2014 in de bioscoopzalen moeten verschijnen, aldus Universal Pictures en hoofdproducer Steven Spielberg. Het script is van de hand van Rick Jaffa en Amanda Silver, bekend van Rise of the Planet of the Apes. Spielberg, regisseur van de eerste twee films, treedt aan als één van de producers, maar zal de regisseursstoel opnieuw overlaten aan iemand anders. Joe Johnston, regisseur van de derde film, wordt getipt, maar voorlopig is nog niets bevestigd. Ook de plot blijft voorlopig een mysterie.

Jurassic Park, de oorspronkelijke roman van Crichton uit 1990 werd in 1993 door Steven Spielberg verfilmd tot één van de (toenmalige) grootste kaskrakers aller tijden. Een tweede boek, The Lost World, volgde in 1996 met een gelijknamige filmsequel een jaar later. Jurassic Park III volgde in 2001. Een jaartje later startte de productie al voor een vierde film, maar meer dan tien jaar lang bleef het project in development hell steken. Nu komt er eindelijk terug wat schot in de zaak en als alles goed verloopt, is het nieuwe deel in de saga volgende zomer te zien.

Jurassic Park 4 wordt uitgebracht in 3D. De eerste film komt overigens later dit jaar in een 3D-versie ook opnieuw in de bioscoopzalen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.