Random Article


UPDATE: Drie Nieuwe Trailers Spartacus: War of the Damned

 


3
Posted 24/12/2012 by

UPDATE: Na de eerder vrijgegeven aparte trailers voor de Romeinen en Spartacus zijn rebellen, kan je hierboven de officiële trailer voor Spartacus: War of the Damned zien. Het oorspronkelijke artikel vind je hieronder.

Ja, je leest het goed: trailerS. Productiehuis Starz heeft meteen twee nieuwe trailers op ons los gelaten van Spartacus: War of the Damned, het derde en laatste seizoen van de reeks. Een trailer die het Romeinse standpunt inneemt, en een van Spartacus en zijn rebellen.

 

Spartacus & zijn rebellen:
Het verhaal begint enkele maanden na het vorige seizoen Spartacus: Vengeance. Spartacus (Liam McIntyre) voert nog altijd oorlog tegen de Romeinen, en wordt bijgestaan door Crixus (Manu Bennett), Gannicus (Dustin Clare), en Agron (Daniel Feuerriegel). We kunnen verwachten dat, wanneer je deze vier kemphanen bij elkaar steekt, er wel wat spanning gecreëerd wordt. Spartacus wil doen wat goed is voor de rebellen, maar Crixus (die sinds hun eerste ontmoeting in de arena uitgroeide tot de grootste rivaal van Spartacus), probeert steeds zijn plannen te weerleggen. Gannicus daarentegen, met zijn Carpe Diem-mentaliteit, vindt vrouwen en drank een grotere prioriteit, maar zal nooit weglopen van een mooi gevecht. Als laatste hebben we Agron de Germaan, die nog steeds het gevoel heeft dat hij buitengesloten wordt, en alles in het werk stelt om de positie van het alfamannetje in de groep in handen te nemen. Zo’n vierkoppige leiding zorgt ongetwijfeld voor heel wat hevige gevechten, zowel tegen de Romeinen als tegen zichzelf.

 

De Romeinen:
Nu Gaius Glaber dood is, was het uitkijken naar de nieuwe Romeinse veldheer die het zou opnemen tegen Spartacus en de zijnen. War of The Damned is het laatste seizoen in de reeks, dus werd er gekozen voor wie anders dan Julius Caesar (Todd Lasance), een uitstekend strateeg, vechter en voorbestemd om een grote rol in de Romeinse geschiedenis te spelen. Het enige wat hij in War of the Damned nog niet heeft om dit waar te maken is rijkdom. Iets wat Marcus Crassus (Simon Merrells) in overvloed heeft. De slinkse zakenman heeft zich door de jaren heen naar de top van de politiek geworsteld, en nu roept hij de hulp in van de jonge Caesar. Die twee samen vormen een dodelijk duo, en mogelijk de grootste tegenstanders die Spartacus ooit gekend heeft.

 

Dit laatste seizoen zal volgens de producers de vorige seizoenen overstijgen, op alle mogelijke vlakken. Een laatste episch gevecht tussen de twee grootste namen uit die periode zal hierin plaatsvinden, en dit kunnen we alleen maar toejuichen!

Spartacus: War of the Damned is vanaf 25 januari 2013 te zien op Starz.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


3 Comments


 1. avatar
   
  Alain

  En ja we weten allemaal hoe het afloopt voor Spartacus en de zijnen.
 2. avatar
   
  Waldojeffers

  Als liefhebber van het oude Rome heb ik toch telkens enorm van deze reeks genoten. Zeer vermakelijk. :) Maar nu komt dezelfde liefhebber en de historicus in mij toch wel zwaar in opstand. Dat de reeks sowieso al niet al te nauw met de werkelijkheid nam, stoorde nergens omdat we met onbekendere personages zaten. Maar nu met Caesar komen opdraven, vind ik wel erg jammer. Die had er natuurlijk niets mee te maken: Crassus zou ook nooit de hulp inroepen van iemand anders, dat ligt niet in zijn karakter. Door Caesar hierin te betrekken, lijkt het dat men kiest voor het grote spektakel en dat moet dan natuurlijk met grote namen. Crassus alleen is dat blijkbaar niet. Jammer!

  Maar wie weet zit ik er volledig naast en is de reeks anders dan ik denk. :P Ondanks de kritiek kijk ik ook gewoon weer natuurlijk…
 3. avatar
   
  CK3v1N

  Hier kijk ik weer naar uit. Actie, bloed en bloot :-) Wat moet een gezonde man nog meer hebben ;-)

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.