Random Article


Hugh Jackman officieel opnieuw Wolverine in X-Men: Days of Future Past

 


0
Posted 19/12/2012 by

Hoewel er al redelijk wat geruchten de ronde deden dat Hugh Jackman mee zou spelen in de nieuwe X-Men-film Days of Future Past, heeft regisseur Bryan Singer dit nu officieel bevestigd via onderstaande tweet:

Jackman kruipt terug in de huid van Wolverine, waarmee hij de enige is die al in alle films rond Marvels vrolijke mutanten tot hiertoe verscheen. Zijn korte cameo in X-Men: First Class zie je hieronder, maar deze keer zal Charles Xavier hopelijk iets overtuigender zijn om Logan te kunnen rekruteren bij zijn team. De outfits van de superhelden zullen er ditmaal ook compleet anders uitzien. De leren pakjes uit de voorgaande films zijn verleden tijd, want een tijdje geleden liet Singer ons dit ook al weten:

Vooraleer Logan terug samen met de X-Men de wereld zal redden in het nieuwe tijdreisavontuur, kunnen we hem nog bewonderen in zijn eigen tweede soloprent, The Wolverine, die vanaf 24 juli, 2013 bij ons in de bioscoop te zien is. Daarin reist hij naar Japan en komt in hij conflict met de Yakuza en de Silver Samurai.

X-Men: Days of Future Past zal klaar zijn voor het publiek in de zomer van 2014, met onder meer James McAvoy (Charles Xavier/Professor X), Michael Fassbender (Erik Lehnsherr/Magneto), Ian McKellen (oudere versie van Magneto), Patrick Stewart (oudere Professor X), Nicholas Hoult (Hank McCoy/Beast), Jennifer Lawrence (Raven Darkholme/Mystique) en nu dus ook Hugh Jackman (Logan/Wolverine).

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.