Random Article


Battlestar Galactica: Blood & Chrome – Episode 5 & 6

 


1
Posted 23/11/2012 by

Sinds enkele weken zwiert Machinima Battlestar Galactica: Blood & Chrome, de prequel tot de succesvolle BSG-re-imagining uit 2004, op hun Youtubekanaal. In de vorige afleveringen leerden we een jonge William Adama kennen tijdens het tiende jaar van de mensheid hun eerste oorlog tegen de Cylons. Zijn eerste missie voor de Galactica brengt hem, samen met zijn copiloot Coker en passagier Dr. Bekka Kelly, diep in Cylon-territorium, waar ze enkele verloren gewaande schepen van de koloniale vloot tegenkwamen. De drie zetten in onderstaand filmpje (afleveringen vijf en zes) hun missie naar de ijsplaneet Djerba voort, terwijl een ruimtegevecht losbarst tussen een Cylon Basestar en de Battlestar Osiris

Hieronder kan je het vervolg zien, de volgende twee afleveringen komen volgende week vrijdag, 30 november, online… Enjoy!

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One CommentLeave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.