Random Article


Chad Coleman speelt Tyreese in The Walking Dead seizoen 3

 


1
Posted 21/11/2012 by

The Walking Dead, AMC‘s enorm succesvolle zombiereeks gebaseerd op de Imagecomics van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard mag alweer een nieuw castlid verwelkomen in haar derde seizoen. Dit keert draait het om acteur Chad Coleman (The Wire) die de rol van Tyreese zal vertolken. De acteur werd al meermaals gespot in de buurt van de set, maar bij deze is het officieel bevestigd.

In de comicreeks maakte Tyreese al veel vroeger zijn debuut, namelijk in deel #7 (2004). Hij was, samen met zijn tienerdochter Julie en haar vriendje Chris, één van de overlevenden die Rick Grimes en zijn reizende groep vervoegde. Vooraleer de wereld werd overspoeld door de levende doden was Tyreese een voormalige footballspeler in de NFL, een buitenwipper en een autoverkoper. Als één van de meer fysiek impressionante leden van de groep, werd hij al snel een soort tweede leider na Rick, ging hij zombies het liefst te lijf met een hamer en vervoegde hij de overlevenden naar de boerderij van Herschel (te zien in seizoen twee van de tv-reeks) alsook hun huidige schuilplaats, de gevangenis. In de tv-reeks ziet het er echter naar uit dat Tyreese eerder zal opduiken in het stadje Woodbury, dat onder leiding staat van de Governor.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One CommentLeave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.