Random Article


Battlestar Galactica: Blood & Chrome nu vrijdag al in première

 


3
Posted 06/11/2012 by

Het was al een geruime tijd stil rond Battlestar Galactica: Blood & Chrome, de nieuwe prequel tot de in 2004 herwerkte Battlestar Galactica-serie die ons de vorige, een pak minder goed ontvangen prequelreeks, Caprica, moest doen vergeten. Daar komt nu verandering in. Holy frak, en snel! De twee uur durende pilootaflevering zal vanaf vrijdag 9 november worden uitgezonden als een 10-delige webreeks op het Youtubekanaal van Machinima. Elke aflevering duurt tussen de 7 en de 12 minuten. Het geheel zal dan als een tv-film vertoond worden op het SyFy-kanaal begin 2013 en uiteindelijk een release op DVD en Blu-Ray krijgen.

Battlestar Galactica: Blood & Chrome speelt zich af in het tiende jaar van de eerste Cylon-oorlog, dewelke op dat moment woedt doorheen de 12 menselijke kolonies. We volgen de jonge Viper-piloot William “Husker” Adama (Luke Pasqualino), wanneer hij voor het eerst toetreedt tot de Galactica, het nieuwe Battlestar-schip waar hij jaren later uiteindelijk commandant van zal worden. Adama, vers uit de vliegacademie, is nog jong en roekeloos en treedt hierdoor meer dan eens in conflict met zijn oudere officier, Coker Fasjovik (Ben Cotton). Wat een gezamenlijke routinemissie had moeten zijn, verandert echter al snel in een heuse nachtmerrie met gevolgen voor de hele vloot…

De piloot werd geregisseerd door Jonas Pate (Battlestar Galactica, Bionic Woman) en geproduceerd door de terugkerende BSG-producenten David Eick en Michael Taylor. Geniet alvast van de trailer!

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


3 Comments


 1. avatar
   
  Ctulu

  *Joy* COOOOOOOL! Ziet er vetjes uit :D
 2. avatar
   
  Simon Shepherd

  so say we all
 3. avatar
   

  ” so say we all ”

  leuk! Maar ik heb het hoofdstuk wel even afgesloten en heb het te druk om NOG een extra serie te kijken!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.