Random Article


Alle Deleted Scenes voor The Amazing Spider-Man

 


0
Posted 30/10/2012 by

The Amazing Spider-Man leverde eerder dit jaar een succesvolle filmreboot voor Marvels bekende webspinner. Voor diegenen die er nog niet genoeg van krijgen, hebben we hieronder de recentelijk op het net gelekte deleted scenes geplaatst. Naast een alternatieve sterfscène voor Peter Parker zijn oom Ben, zien we hier heel wat meer van Dr. Curt Connors/The Lizard, alsook het enige optreden van zijn zoontje, Billy. Geniet ervan!

The Amazing Spider-Man is bij ons al vanaf deze week beschikbaar op Blu-Ray en DVD.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.