Random Article


Marc Webb ook regisseur van The Amazing Spider-Man 2

 


1
Posted 03/10/2012 by

Marc Webb, regisseur van The Amazing Spider-Man, keert terug voor de regie van het tweede deel. Eerder dit jaar bewees hij, met een fenomenale reboot van onze favoriete spinnenman, dat de filmreeks van Sony/Columbia Pictures rond Marvels residente webslingeraar lang niet ten dode is opgeschreven. Omwille vanwege eerdere afspraken van de regisseur met Fox was er eerst nog wat onduidelijkheid omtrent zijn terugkeer, maar dit blijkt nu allemaal opgelost.

Wie we ook opnieuw kunnen verwachten is Andrew Garfield. Zijn vertolking van Peter Parker werd door de fans op veel gejuich onthaald en liet de vorige drie films al snel vergeten. De terugkeer van Emma Stone als Gwen Stacy is echter nog niet bevestigd. Stone zou momenteel nog in onderhandeling zijn over het terug opnemen van de rol van het blonde vriendinnetje van Peter Parker.

The Amazing Spider-Man 2 start begin volgend jaar met de opnames en staat gepland voor een release op 2 mei, 2014.

Comments

comments


Kristoph

 
avatar
Comic-lover, Game & Movie-addict.


One CommentLeave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.