Random Article


Geen happy ending voor Avengers 2

 


5
Posted 15/09/2012 by

The Avengers, de superheldenblockbuster van 2012, is nog maar net uit op Blu-ray maar toch is Marvel al bezig aan het script voor de sequel. Regisseur Joss Whedon, die nu al te boek staat als de creatieve godfather van de op stapel staande Marvel Phase 2-films, licht al een tipje van de sluier op.

The creation of the team is not the happy ending. It is the beginning of something that is complex and difficult, and now I get to dig a little deeper. And maybe, while I’m digging, just twist that knife. And that’s exciting for me.

Betekent dit het einde voor één van de leden van het superheldenteam? We kunnen voorlopig alleen maar afwachten. In de tussentijd kunnen we alvast genieten van de andere Phase 2-films (Thor 2, Captain America 2, Iron Man 3, Guardians of the Galaxy) die volgens Whedon in zeer capabele handen verkeren: “Very talented people are writing and directing these movies, and what I don’t want to be is the guy they dread, who’s going to come in and say, ‘Oh, well I have the power to change this.’ I’m not that.”

Comments

comments


Kristoph

 
avatar
Comic-lover, Game & Movie-addict.


5 Comments


 1. avatar
   
  Donnie Darko

  Ik zie nog één van de helden sterven in de film. Whedon likes to kill his characters.
 2. avatar
   
  Snowdog

  Wie weet loopt er eentje over naar het vijandenkamp?

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.