Random Article


Trailer Time #10 (o.a. Dorothy of Oz, Cloud Atlas, Hansel and Gretel: Witch Hunters, Venuto al mondo)

 


3
Posted 10/09/2012 by

Hoera! Reeds de tiende episode van ons trailerrubriekje. Wat gaat de tijd toch snel. Ook deze week bekeek Brainfreeze de nieuwste trailers en belicht degene die je gezien moet hebben…

Dorothy of Oz

Animatie

Stemmen: Lea Michele, Patrick Stewart, Kelsey Grammer, Dan Aykroyd, Hugh Dancy, James Belushi

Regisseur: Will Finn, Dan St. Pierre

Releasedatum in België nog niet gekend

In dit vervolg op The Wizard of Oz wordt Dorothy opnieuw naar Oz getransporteerd. Haar vrienden zijn echter verdwenen en het land is een puinhoop. Dorothy vertrekt op een zoektocht naar haar vrienden. De animatie lijkt wat vreemd maar met een sterke stemmencast als deze kan deze film een waardige opvolger zijn.

 

Hansel and Gretel: Witch Hunters

 

Fantasy

Hoofdrollen: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen

Regisseur: Tommy Wirkola

6 februari in de bioscoop

Het sprookje van Hansje en Grietje eindigt wanneer de heks dood is en de twee lang en gelukkig leven. Deze film toont dat een stukje van het verhaal niet verteld is. Hans en Grietje groeien namelijk op om twee bad-ass heksendoders te worden. Een film als deze kan twee kanten op. Ofwel wordt het een miskleun, genre Van Helsing waar het verhaal ronduit belachelijk is, ofwel brengt het iets extra; een interessant verhaal, special effects, leuke acteerprestaties, enz. De trailer is niet overtuigend genoeg om de balans in de richting van die laatste categorie te laten gaan. Toch is dit er één om in het oog te houden, je weet maar nooit.

 

Venuto al mondo (Twice Born)

 

Drama

Hoofdrollen: Penélope Cruz, Emile Hirsch

Regisseur: Sergio Castellitto

Releasedatum in België nog niet gekend

Gemma en haar tienerzoon reizen naar Sarajevo. Zestien jaar na de oorlog in Bosnië vertelt Gemma haar zoon over de oorlog, de stad waar hij geboren is en zijn vader Diego. De film is gebaseerd op het boek met dezelfde naam van Ann Gagliardi. Het lijkt aan rauwe en aangrijpende vertelling te worden die zich afspeelt tijdens het bloedige conflict in Bosnië.

 

Cloud Atlas

 

Fantasy

Hoofdrollen: Tom Hanks, Hugo Weaving, Halle Berry, Susan Sarandon, Hugh Grant

Regisseur: Tom Tykwer, The Wachowski’s

Releasedatum in België nog niet gekend

Het boek Cloud Atlas van David Mitchell werd onverfilmbaar genoemd. Het boek bestaat uit zes verhalen in verschillende tijdsperioden die met elkaar gelinkt zijn. De Wachowskis en Tom Tykwer besloten toch hun kans te wagen. Indien ze in hun huzarenstukje slagen, dan zal deze film er één zijn om in te kaderen.

 

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

 

Drama/Fantasy/Romantiek

Hoofdrollen: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Maggie Grace, Taylor Lautner

Regisseur:  Bill Condon

14 november in de bioscoop

Het einde van de Twilight Saga. Zelfs de Twilighthaters moeten toegeven dat er in deze trailer op zijn minst enkele leuke fragmenten zitten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


3 Comments


 1. avatar
   
  Donnie Darko

  Wat die Hansel & Gretel betreft zou een mens kunne verwachten dat Jeremy Renner het niveau wel een beetje naar boven zou kunnen tillen, maar zeker ben je dat inderdaad nooit.

  Cloud Atlas spreekt me niet zo heel fel aan. Die voice-over irriteert me matelaas en ik kan Halle Berry en Tom Hanks niet zien.

  TWILIGHT!!!!!!!!!!!!
  • avatar
    
   Tom

   Ik denk hetzelfde over H&G en Cloud Atlas. Voor die laatste heb ik nog het meest hoop. De vele verhaallijnen zullen iets ver gaan voor het audiovisueel medium vrees ik. Aan de andere kant, doet het me denken aan The Fountain, en als het maar de helft van de kracht van die film heeft, wordt het een topper.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.