Random Article


The Joker gecast in Batman: The Dark Knight Returns

 


0
Posted 04/09/2012 by

De geanimeerde adaptatie van de klassieke comic Batman: The Dark Knight Returns (1986) komt er binnenkort aan in twee delen. Het eerste hiervan zal verschijnen op 25 september, terwijl het tweede ergens in het voorjaar van 2013 zal uitgebracht worden. De tweedelige animatiefilm — waarin een oudere Batman na tien jaar terugkeert uit pensioen — heeft al een stemmencast om u tegen te zeggen, maar één grote rol diende nog te worden ingevuld, namelijk deze van Batman zijn ultieme aartsvijand The Joker.

DC Entertainment en Warner Bros. Animation bevestigden acteur Michael Emerson, bekend als Benjamin Linus uit de tv-reeks Lost, als de stem voor de Clown Prince of Crime. De acteur vervoegt hierbij Peter Weller (RoboCop) als Bruce Wayne/Batman, Wade Williams (Prison Break) als Harvey Dent/Two-Face, Ariel Winter (Modern Family) als Carrie Kelley/Robin, David Selby (Dark Shadows) als politiecommissaris James Gordon en Mark Valley (Human Target) als Superman.

Hieronder kan je alvast opnieuw de trailer voor The Dark Knight Returns, Part 1 bekijken alsook een recentelijk vrijgegeven scène uit de film.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.