Random Article


Marvels nieuwste tv-serie onthuld: Joss Whedons S.H.I.E.L.D.

 


4
Posted 29/08/2012 by

Eerder kon je hier op Brainfreeze al lezen dat Marvel plannen had voor een tv-reeks die zich zou afspelen in hun Avengers-filmuniversum. Vandaag meldt Deadline dat de tv-serie zal draaien om de top secret defensieorganisatie S.H.I.E.L.D. (dat in het Marvel-filmuniversum staat voor Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division).

S.H.I.E.L.D. verscheen voor het eerst in de comics in Strange Tales #135 (1965) en de organisatie speelde, samen met directeur Nick Fury (Samuel L. Jackson) en topagent Phil Coulson (Clark Gregg), al een kleine rol in alle Marvelfilms vanaf Iron Man (2008). Recent was Marvels grootste defensieorganisatie natuurlijk in al haar glorie te zien in The Avengers. Veel is er nog niet bekend omtrent de nieuwe tv-reeks, buiten het feit dat Avengers-regisseur en architect van het Marvel-filmuniversum, Joss Whedon, samen met zijn Dollhouse-collega’s — broer Jed Whedon (Spartacus: Vengeance) en Maurissa Tancharoen (Spartacus: Gods of the Arena) — zal optreden als schrijver. Uiteraard zal de serie zich ook afspelen in dezelfde wereld als de films. Indien zijn drukke schema het toelaat, zou Whedon ook zelf de pilootaflevering regisseren.

De productie van de reeks zal onmiddellijk van start gaan, waarna S.H.I.E.L.D. te zien zal zijn op de Amerikaanse zender ABC.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


4 Comments


 1. avatar
   
  Ctulu

  Dit kan niet slecht zijn :) Goed dat ze kiezen voor S.H.I.E.L.D. wat de instapgrens voor vele comic leken zal verlagen.
 2. avatar
   
  ghostrider

  jackson zal er niet in voorkomen denk ik, die kost te veel centen maar welke superhelden gaan ze introduceren?

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.