Random Article


De Wachowskis in de running voor Justice League film?

 


5
Posted 27/08/2012 by

Eerder lieten we jullie al weten dat Warner Bros. zeer actief op zoek lijkt te zijn naar een regisseur voor hun verfilming van DC‘s grootste superhelden: de Justice League. Nu Ben Affleck alle speculatie heeft beëindigd door duidelijk te zeggen dat hij niets met de film te maken zal hebben, komt de geruchtenmolen nu alweer op gang. Zo zou de studio niemand minder dan de broers Wachowski hebben benaderd om ‘s werelds grootste superhelden op het grote scherm te krijgen.

Dat Lana en Andy Wachowski twee comiclezers zijn is al langer duidelijk. Zij waren onder meer verantwoordelijk voor The Matrix-trilogie en brachten in 2006 ook al de DC/Vertigographic novel V for Vendetta naar de cinemazalen. Ook waren ze ooit verbonden aan een (stopgezette) verfilming van de DC-superheld Plastic Man. Momenteel zijn de broers bezig aan Cloud Atlas, een grootschalige avonturenfilm gebaseerd op de roman van Dave Mitchell, dewelke in oktober in de zalen te zien zal zijn.

Hoewel de Wachowski Brothers gewend zijn om hun eigen ding te doen (en op hun eigen tempo), is dit bij een project als Justice League echter niet mogelijk. We zullen dus nog zien in hoeverre deze geruchten waar blijken te zijn, maar van een slechte keuze voor een superheldenblockbuster van dit kaliber lijkt ons hier alvast geen sprake…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


5 Comments


 1. avatar
   
  Magenof

  Laat Joss Whedon alle superhelde films maar regisseren, die doet het goed xD
 2. avatar
   
  Aleph

  “Other Potential ‘Justice League’ Directors Reportedly Include Zack Snyder & McG”
  http://screenrant.com/justice-league-movie-director-rumors-mcg/

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.