Random Article


Prometheus sequel in de steigers

 


4
Posted 02/08/2012 by

In juni van dit jaar verscheen Prometheus, de langverwachte sciencefictionfilm van Ridley Scott (Gladiator, Blade Runner) en semi-prequel op Alien (1979), in de bioscoopzalen. De meningen waren verdeeld (onze review vind je overigens hier), maar dat de film een degelijk kassucces werd valt niet tegen te spreken. Fox heeft nu bevestigd dat een sequel voor de film in de steigers staat.

Scott keert terug als regisseur en hoofdacteurs Noomi Raplace en Michael Fassbender hebben inmiddels hun contract al getekend, maar de studio zou echter wel op zoek moeten gaan naar nieuwe scriptschrijvers. Damon Lindelof (Lost, Star Trek), schrijver van de eerste Prometheus, zou zich immers moeilijk kunnen vrijmaken.

Volgens de geruchten zou de sequel weleens de titel Paradise kunnen dragen. Zeker is alvast dat het verhaal voor de tweede film zich verder zal verwijderen van de Alien-franchise en meer aandacht zal besteden aan de toch wel interessante vragen die in de eerste prent werden opgeroepen. Prometheus 2/Paradise wordt ten vroegste uitgebracht in 2014.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


4 Comments


 1. avatar
   
  Donnie Darko

  Prometheus 2, jaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

  Prometheus 2, jaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
 2. avatar
   
  Maximus3678

  Klopt…zoveel onbeantwoorde vragen en een open einde…daar moet gewoon minstens één vervolg op komen.Gelukkig blijft Scott aan het roer staan,maar enkele weken terug heb ik een artikel gelezen dat hij ook volgeboekt is voor de komende jaren?We zien wel….
  • avatar
    
   Tom

   Hij heeft een ziljoen projecten in de wachtrij staan.De kans is klein dat hij die allemaal zal uitvoeren, 73 jaar zijnde. Hij doet gewoon wat hij het liefst wil doen en waar de studio’s hem de kans toe geven.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.