Random Article


Trailer Time #4 (The Man With the Iron Fists, Branded, After, The Master)

 


2
Posted 23/07/2012 by

Elke week wordt de filmfan overspoeld met nieuwe trailers. Brainfreeze selecteert de belangrijkste en zet ze op een rij…

 

Branded (The Mad Cow)

Sci-fi

Acteurs: Ed Stoppard, Leelee Sobieski, Max von Sydow

Regisseur: Jamie Bradshaw, Aleksandr Dulerayn

In een toekomstige samenleving hebben enkele bedrijven een wereldwijde samenzwering opgezet om de geest van de mensen te controleren. De trailer doet wat aan Inception denken. Als deze film nog maar half zo goed is, staat ons een leuke cinemabeleving te wachten.

 

The Man With the Iron Fists

 

 

Actie

Hoofdrollen: Russell Crowe, Jamie Chung, Lucy Liu

Regisseur: RZA

In Trailer Time #1 zag je reeds een eerste trailer van deze kung-fu film. Deze week verscheen een nieuwe, ditmaal een Red Band Trailer, enkel geschikt voor volwassenen dus. In The Man With the Iron Fists, geschreven door Eli Roth en rapper RZA, volgen we de wedervaren van een smid die zichzelf en de inwoners van zijn dorp moet verdedigen tegen de bad guys.

 

After

 

 

Sci-fi

Hoofdrollen: Steven Strait, Karolina Wydra

Regisseur: Ryan Smith

Twee overlevenden van een busramp ontdekken dat ze de enige overgeblevenen zijn in hun dorp. Ze moeten zien uit te zoeken wat er precies gebeurd is. Het verhaal klinkt als dertien in een dozijn maar de trailer trekt genoeg aan om deze film toch een kans te geven.

 

The Master

 

 

Drama

Hoofdrollen: Amy Adams, Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix, Laura Dern

Regisseur: Paul Thomas Anderson

Het is al van Two Lovers uit 2008 geleden dan we Joaquin Phoenix nog eens aan het werk hebben gezien. De acteur stapte eventjes van de filmwereld weg en kwam enkel in het nieuws in verband met zijn excentriek gedrag en een poging om een carrière als rapper op te starten (voor de documentaire I’m Still Here). Gelukkig keert de man terug naar waar hij goed in is, verdomd goed zelfs: zijn acteerwerk. In Paul Thomas Andersons The Master speelt hij Freddie, een man die moeite heeft om te aarden in de samenleving. Dan leert hij ‘The Master’ kennen, een intellectueel die een nieuwe religie wil starten in Amerika.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


2 Comments


 1. avatar
   
  Donnie Darko

  Twee films waar ik ongelooflijk naar uitkijk en die niet verder uit elkaar kunnen liggen qua verhaal: The master en The ma with the iron fists.

  Die trailer van after is al interessanter dan de blurb zou doen vermoeden…
 2. avatar
   
  Lav

  hahaha, die banner op homepage :’)

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.