Random Article


Anthony Mackie als The Falcon in Captain America sequel?

 


1
Posted 17/07/2012 by

De titel voor de sequel op Marvels Captain America: The First Avenger werd nog maar pas aangekondigd of daar komen al de eerste geruchten rondom de nieuwe cast. De Amerikaanse acteur Anthony Mackie (The Hurt Locker) zou zo al benaderd zijn geweest voor de rol van Sam Wilson, alias The Falcon.

Het personage verscheen voor het eerst in Captain America #117 uit 1969 en werd gecreëerd door Stan Lee en Gene Colan. Hij is één van de allereerste prominente zwarte personages uit het superheldengenre en zowat de eerste Afro-Amerikaanse superheld (alsook één van de eersten waarvan het woord “Black” geen deel uitmaakte van zijn codenaam). Sam Wilson is afkomstig uit Harlem, New York en heeft een empathische band met de door hem getrainde valk Redwing. Hij groeide doorheen de jaren 70 uit tot één van Captain America zijn beste vrienden en superheldenpartners en als de van een gevleugeld pak voorziene Falcon schopte hij het uiteindelijk zelfs tot een lidmaatschap in de Avengers. In zijn Ultimate Marvel-incarnatie is hij dan weer een ontdekkingsreiziger die gerekruteerd werd bij de defensieorganisatie S.H.I.E.L.D. Het personage belooft binnenkort ook al een belangrijke rol te spelen in de nieuwe animatiereeks Avengers Assemble, het vervolg op The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes.

Captain America: The Winter Soldier wordt geregisseerd door de gebroeders Russo (You, Me and Dupree) en zal Chris Evans (The Losers, Fantastic Four) opnieuw in de huid zien kruipen van Steve Rogers/Captain America. De film zal zich afspelen in de hedendaagse tijd en gebaseerd worden op de befaamde Winter Soldier-verhaallijn uit de comics. Toen de schrijver van deze saga, Ed Brubaker (Criminal), de titel van de toekomstige prent te horen kreeg was zijn eerste, voorzichtige reactie op Twitter, en ik quoteer: “HOLY SHIT!“. Captain America: The Winter Soldier staat gepland voor een release op 4 april, 2014.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One CommentLeave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.