Random Article


SDCC12: Thomas Jane is nog één keer The Punisher in fanfilm

 


2
Posted 16/07/2012 by

Do you know the difference between justice and punishment?

Op de San Diego Comic-Con gebeurde er tijdens een panel van RAW Studios wel iets heel onverwacht. Acteur Thomas Jane (The Mist) stelde namelijk een korte fanfilm rond The Punisher voor. Jane, die het Marvelpersonage eerder al vertolkte in de Punisher-langspeelfilm uit 2004, kroop hierin nog één keer in de huid van Frank Castle, duidelijk nog steeds een geliefkoosde rol voor de acteur. In het 10 minuten durende filmpje, dat werd geregisseerd door Phil Joanou (Entropy) naar een script van Chad St. John, zien we overigens ook nog niemand minder dan Ron Perlman (Hellboy, Sons of Anarchy) opduiken. Hieronder kan je de hele R-rated kortfilm bekijken, die zich afspeelt wanneer Frank Castle zijn was gaat doen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


 1. avatar
   
  Maximus3678

  Dit is gewoon subliem…Thomas Jane is zeker een goede Punisher,maar het personage moet veel dieper en vooral geloofwaardiger neergezet worden dan in de vorige films.In deze kortfilm zie ik invloeden van Punisher:War Journal en wel degelijk de verhalen waarin Frank Castle ‘gewone’ straatcriminelen gaat aanpakken.Geen superschurken en overdreven aktiescenes..gewoon rauwe,koelbloedige maar vooral perfecte kills.Hopelijk gaan ze alsnog een Punisher film maken met hetzelfde team en dezelfde visie op het personage.
 2. avatar
   
  ghostrider

  is dit dan eigenlijk een open sollicitatie om nog eens the punisher te spelen?? vond die met thomas wel een goede film die met ludgren nog niet gezien.
  zeer goede kortfilm trouwens en hopelijk ziet de studio in dat ze een sequel moeten maken die r rated is voor the punisher

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.