Random Article


 
Nieuwste Specials
 

 
Western
 
 

Quentin Tarantino werkt aan een Django/Zorro Film

Gebaseerd op de comic van Tarantino bij Dynamite!
 
 

Review: The Sisters Brothers

“The Sisters Brothers”: magistrale western die naast alle genre-elementen de kijker veel verder voert dan die voor mogelijk hield aan de hand van een gelaagd verhaal en complexe personages. Haal die cowboy-boots maar uit de kle...
 
 
 
 
 
 

Bekijk hier de Eerste 10 Minuten van The Magnificent Seven

Nog niet overtuigd van The Magnificent Seven? Bekijk hier de eerste tien minuten van de western met Chris Pratt en Denzel Washington!
 

Review: The Magnificent Seven (2016)

Een kindvriendelijke versie van Tarantino's "The Hateful Eight" of een westernversie van "The Avengers"? Lees hier onze review van het epische relaas over revolverhelden Denzel Washington, Chris Pratt en Ethan Hawke in de remak...
 
 
 
 
 
 

Promo onthult de Zeven in The Magnificent Seven Remake met Chris Pratt en Denzel Washington

De iconische westernversie van Kurosawa's Seven Samurai keert later deze maand terug naar de bioscoopzalen met een moderne remake.
 

Nieuwe Trailer voor The Magnificent Seven Remake met Chris Pratt en Denzel Washington

Een nieuwe trailer voor de remake van de klassieke western met onder meer Denzel Washington, Chris Pratt en Ethan Hawke!
 

Eerste Trailer voor The Magnificent Seven-remake met Chris Pratt

De klassieke western krijgt een remake met onder meer Denzel Washington, Chris Pratt en Ethan Hawke. Bekijk hier alvast de eerste trailer!
 

Review: The Hateful Eight

The Hateful Eight, de achtste film van Quentin Tarantino, is Reservoir Dogs meets Django Unchained. Het levert alweer een meesterlijk geschreven en ultra-gewelddadig schouwspel in het Wilde Westen op...
 
 
 
 
 
 

Nieuwe Trailer voor Tarantino’s The Hateful Eight

Eindelijk wat nieuwe beelden voor de nieuwste van Quentin Tarantino met onder andere Samuel L. Jackson en Channing Tatum!
 

Eerste Volledige Trailer voor Quentin Tarantino’s The Hateful Eight

Tarantino waagt zich weer aan een western...