Random Article


 
Nieuwste Specials
 

 
Netflix
 
 

Review: The Haunting of Hill House – Seizoen 1

Engste tv-reeks ooit? Of de zoveelste slimme horror? Wij gingen na of "The Hauning of Hill House" jouw Halloween-plek kan opeisen!
 
 
 
 
 
 

Review: Marvel’s Daredevil – Seizoen 3 (Netflix)

"Waar The Dark Knight Rises het breken van Batman(s rug) toonde, doet het derde seizoen van Daredevil dat voor Murdock, maar dan wel op het niveau van The Dark Knight." Lees hier onze recensie van Marvel's Daredevil seizoen dri...
 
 
 
 
 
 

Review: Maniac

Dit is wat "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" in serievorm had geweest! Hier onze recensie van het psychedelische "Maniac" met Emma Stone en Jonah Hill!
 
 
 
 
 
 

Review: Marvel’s Iron Fist – Seizoen 2

Vanaf vandaag staan er nieuwe afleveringen van het controversiële "Marvel's Iron Fist" op Netflix (en dat op dezelfde dag als Marvel's Spider-Man!). Brainfreeze keek naar het tweede seizoen en zag dat het beter was, ondanks de ...
 
 
 
 
 
 

Review: Disenchantment – Seizoen 1

Deze maand debuteerde de nieuwste animatiereeks van Matt Groening. Werd "Disenchantment" het nieuwe Futurama of The Simpsons? Wij keken naar het eerste seizoen op Netflix!
 
 
 
 
 
 

Review: Marvel’s Luke Cage – Seizoen 2

Marvel's Luke Cage is terug! Ditmaal roept hij de hulp in van mede-Defender Iron Fist om Harlem en New York City veilig te houden, maar hoe verging het ieders favoriete Afro-Amerikaanse kogelvrije superheld in zijn tweede seizo...
 
 
 
 
 
 

Review: A Series of Unfortunate Events – Seizoen 2

Niets nieuw onder de zon in deze duistere serie, maar gelukkig brengt Neil Patrick Harris altijd een lach op ons gezicht.
 
 
 
 
 
 

Review: Lost in Space (Netflix)

"Expeditie Robinson in space!" Als de nieuwste sci-fi-reeks van Netflix biedt "Lost in Space" een mooi en opvallend toegankelijk verhaal van de Robinsons en hun lotgevallen in de ruimte. Vanaf morgen beschikbaar!
 
 
 
 
 
 

Review: Annihilation (Netflix)

Zonder twijfel krijgen we PTSD als we nog een regenboog zien, maar hier is onze spoilervrije recensie van dit metafysische mirakel en slimme sci-fi-spektakel "Annihilation" van Ex Machina-genie Alex Garland!
 
 
 
 
 
 

Review: Marvel’s Jessica Jones – Seizoen 2 (Netflix)

Onze favoriete feministische furie is terug in het tweede seizoen van Marvel's Jessica Jones op Netflix! Lees hier onze uitgebreide en uiteraard spoilervrije recensie!
 
 
 
 
 
 

Review: Mute

Enkele gewaagde thema's in "Mute" van "Moon"-regisseur Duncan Jones, de zoveelste neon overgoten sci-fi-prent, maar uiteindelijk blijft vooral de Duitse seksrobot bij! Lees hier onze recensie!