Random Article


 
Nieuwste Specials
 

 
HBO
 
 

Review: Game of Thrones – Seizoen 8

Lees hier onze spoilervrije recensie van het allerlaatste seizoen van “Game of Thrones”! Plotwendingen, sterke regie, actie en CGI in overvloed, maar hoe zat het met de schrijverskwaliteit?
 
 
 
 
 
 

Review: Game of Thrones – “Winterfell” (Aflevering 1, Seizoen 8)

Lees hier onze spoilervrije recensie van het begin van het einde voor "Game of Thrones"! Eén grote knipoog naar de allereerste aflevering en een ijzige stilte voor de sneeuwstorm!
 
 
 
 
 
 

Review: Westworld – Seizoen 2

“Het Westworld-park is weer open! Of liever: tijdelijk gesloten wegens nieuw management. De opstand van de A.I. is begonnen en chaos tiert welig.” Hier onze recensie van het tweede seizoen van HBO’s sci-fi-topper!
 
 
 
 
 
 

Review: Westworld – “Journey into Night” (Aflevering 1, Seizoen 2)

"Het Westworld-park is weer open! Of liever: tijdelijk gesloten wegens nieuw management. De opstand van de A.I. is begonnen en chaos tiert welig." Hier onze recensie van de opener van HBO's sci-fi-topper!
 
 
 
 
 
 

Review: Game of Thrones – Seizoen 7

Kort maar krachtig! Climax na climax! Vuurspuwende draken! Net zoals zowat iedereen ondertussen keerde Brainfreeze terug naar Westeros en pende het diens verslag neer. Onze recensie van het voorlaatste seizoen van "Game of Thro...
 
 
 
 
 
 

Review: Game of Thrones – Dragonstone (Aflevering 1, Seizoen 7)

Wat waren wij blij toen we die epische intro opnieuw hoorden: HBO's Game of Thrones is terug en "Winter has come"! Onze spoilervrije recensie van de eerste aflevering van dit voorlaatste seizoen vind je hier!
 
 
 
 
 
 

Review: Westworld – Seizoen 1

"These violent delights have violent ends." Met namen zoals Anthony Hopkins en James Marsden, maar ook J.J. Abrams en Jonathan Nolan kon Westworld niet anders dan excellent zijn. En dat was het ook! Onze recensie van de schitte...
 
 
 
 
 
 

Review: Westworld – “The Original” (Aflevering 1, Seizoen 1)

"Welcome to Westworld!" Met namen zoals Anthony Hopkins en James Marsden, maar ook J.J. Abrams en Jonathan Nolan is "Westworld" het volgende sci-fi-drama om in de gaten te houden. Onze recensie van de schitterende HBO-reeks en ...
 
 
 
 
 
 

Review: Game of Thrones – Seizoen 6

Is het zesde seizoen van Game of Thrones op HBO het beste tot nog toe? Net zoals miljoenen anderen keek Brainfreeze naar het populaire fantasy-epos en zag dat het goed -héél goed- was! Lees hier onze uitgebreide review!
 
 
 
 
 
 

Review: Entourage

De HBO-serie Entourage krijgt een langspeelfilm waarin we één laatste keer de Hollywoodavonturen van Vincent Chase en zijn homies kunnen volgen... Oh yeah! (oh yeah... oh yeah...)
 
 
 
 
 
 

Review: True Detective – “The Western Book of the Dead” (Aflevering 1, Seizoen 2)

Een gitzwarte sfeer, melancholische personages en een stad badend in een oceaan van criminaliteit. Dit is True Detective in een notendop. HBO keert terug met een tweede seizoen en doopt ons onder in een wereld waar de lijn tuss...