Random Article


Stephen Byrne pitcht nieuwe DC vs Marvel Cross-Over

 

Posted 04/06/2020 by

In een periode dat de gehele comicbookindustrie tijdelijk plat lag, hebben verschillende schrijvers en artiesten via social media een oproep gedaan naar de Big Two, DC en Marvel, om nog eens samen een project te doen dat oude en nieuwe lezers massaal naar de comicbookshops doet trekken.

Voorlopig is er echter nog geen sprake van een officiële nieuwe DC/Marvel cross-over, de laatste – JLA/Avengers – dateert immers ook al van meer dan 15 jaar geleden. Toch zijn er verschillende artiesten in de industrie die onofficiële pitches maken voor een nieuwe DC/Marvel-project. Eerder teasede schrijver Geoff Johns al een interdimensionele cross-over in het DC-event Doomsday Clock en ook artiest Stephen Byrne (Wonder Twins, Serenity) heeft in de lockdownperiode fun gehad. Hij postte via Instagram tal van gevechten tussen enkele van DC en Marvel’s grootste namen. Onder meer Harley Quinn/Deadpool, Batman/Wolverine, Batman Beyond/Spider-Man 2099, Bat-Mite/Spider-Ham en Justice League/Avengers passeerden de revue,  Enjoy!

Nog meer is te vinden op zijn officiële kanaal: https://www.instagram.com/artworkofstephenbyrne/

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Men of Steel

Een bericht gedeeld door Stephen Byrne (@artworkofstephenbyrne) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Animals

Een bericht gedeeld door Stephen Byrne (@artworkofstephenbyrne) op

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.