Random Article


Marvel-nostalgie: Mark Waid & Neal Adams op Fantastic Four, Dale Keown & Peter David op Maestro Hulk

 

Posted 19/05/2020 by

In augustus zal Marvel van start gaan met twee nieuwe minireeksen met een nostalgisch kantje.

Zo zullen Peter David en Dale Keown terugkeren naar hun legendarische run op The Incredible Hulk uit de jaren 90 met een reeks die een oorsprongsverhaal levert voor de Maestro, een superkrachtige en geëvolueerde, doch kwaadaardige versie van de Hulk uit de verloren toekomst van Hulk: Future Imperfect.

Ook schrijver Mark Waid keert terug naar één van de runs die zijn carrière gemaakt hebben. Samen met Neal Adams zal hij een nieuwe minireeks rond de Fantastic Four maken. In Antithesis trekt Marvel’s eerste familie opnieuw naar de ruimte voor een avontuur met de Silver Surfer, Galactus en diens tegenhanger, de nieuwe kosmische dreiging Antithesis.

Maestro #1 en Fantastic Four: Antithesis #1 liggen in augustus in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.