Random Article


Neil Gaiman onthult indrukwekkende cast voor The Sandman Audiodrama

 


Posted 14/05/2020 by

In juli zullen auteur Neil Gaiman, DC Comics en Audible een audiodrama uitbrengen gebaseerd op The Sandman. De legendarische mythologische fantasy/horrorcomic ging eind jaren 1980 van start bij DC Comics en was één van de paradepaardjes van de Vertigo-imprint. Het audiodrama zal de eerste drie gebundelde edities van de comic adapteren: Preludes & Nocturnes, The Doll’s House en Dream Country.

Gaiman zal zelf de vertelstem inspreken, terwijl James McAvoy (Wanted, X-Men: First Class) hoofdpersonage Morpheus/Dream zal vertolken. Verder bestaat de indrukwekkende celebritycast uit Riz Ahmed als The Corinthian, Kat Dennings als Death, Taron Egerton als John Constantine, Andy Serkis als Matthew The Raven, Michael Sheen als Lucifer, Bebe Neuwirth als de Siamese kat en Samantha Morton als Urania Blackwell. Het eerste deel is op 15 juli beschikbaar via Audible.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.