Random Article


DC’s Dark Nights: Death Metal breidt uit

 

Posted 14/05/2020 by

Nadat Dark Nights: Metal in 2018 het DC-multiversum op zijn kop zette, gaat er in juni 2020 een sequel van start. Dark Nights: Death Metal zal de culminatie worden van wat Scott Snyder en Greg Capullo in het vorige evenement introduceerden, alsook van de follow-ups zoals Year of the Villain, Justice League: Justice/Doom War, Batman/Superman, The Batman Who Laughs-verhaallijnen en meer. Het event zal wederom dienen als een stroomlijning van de DC-continuïteit.

In Death Metal is de Aarde ten prooi gevallen aan de energieën uit het Dark Multiverse en veroverd door de Batman Who Laughs en zijn gecorrumpeerde handlangers Shazam, Donna Troy, Supergirl, Blue Beetle, Hawkman en Jim Gordon. Sommige helden, zoals The Flash en Wonder Woman, hebben compromissen moeten maken om onschuldige levens te beschermen. Anderen, zoals Batman, leiden een ondergronds verzet, terwijl een gevangen genomen Superman gedoemd is om de zon levende te houden. Wonder Woman zal, als nieuwe koningin van de hel, een hoofdrol spelen.

De hoofdreeks werd inmiddels verlengd van zes naar zeven delen en zal in september een maandje overslaan. In augustus verschijnen ook de one-shot Dark Nights: Death Metal Guidebook, waarin we beter worden voorgesteld tot de veranderde wereld, en Dark Nights: Death Metal Legends of the Dark Knights #1, waarin de aangepaste Batman-uithoek van de Death Metal-wereld uit de doeken gedaan wordt. Ook zou er een aparte one-shot/minireeks rond The Flash komen, toepasselijk getiteld Speed Metal.

Death Metal gaat op 16 juni van start bij DC Comics.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.