Random Article


Ontmoet o.a. Snowflake, Safespace & Screentime, Marvel’s nieuwste helden

 

Posted 19/03/2020 by

Als onderdeel van de nieuwste cross-over bij Marvel, Outlawed, waardoor minderjarige superhelden door de overheid verboden worden, lanceert de uitgeverij een nieuwe generatie New Warriors. Deze week stelde Marvel hen officieel voor – en die onthulling kon rekenen op heel wat kritiek.

Oude garde Night Thrasher, Firestar, Rage, Speedball, Namorita, & Silhouette zal dus een nieuw team onder haar vleugels nemen. Tot de nieuwe klinkende namen behoren: de door memes geobsedeerde Screentime, de non-binaire tweeling Snowflake & Safespace (met psychische krachten), goth vampier B-NegativeTrailblazer (met een speciale rugzak). Alle nieuwe figuren werden bedacht door Daniel Kibblesmith (The Late Show With Stephen Colbert) en artiest Luciano Vecchio (Ironheart).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.