Random Article


Releasedatum voor DC’s Batman: Three Jokers door Geoff Johns en Jason Fabok

 

Posted 09/03/2020 by

We wachten er al bijna twee jaar op sinds de aankondiging in augustus 2018, maar vandaag stelden Geoff Johns en Jason Fabok dan eindelijk Batman: Three Jokers voor. Heel veel concreet nieuws rond de verhaallijn was er nog niet, maar wél kregen we eindelijk een releasedatum voor het eerste deel van deze driedelige Black Label-mini. Dat zal vanaf woensdag 17 juni in de (digitale) winkelrekken liggen.

Wat was de opzet ook al weer? Eén van de grootste losse eindjes van de Justice League: Darkseid War-verhaallijn van DC Comics in 2016 was ongetwijfeld de onthulling dat er niet één, maar drie verschillende Jokers zijn in het DC-universum. Hoofdrolspelers zijn drie modernere Jokers, met duidelijke referenties naar de versies uit The Killing Joke & A Death in the Family. Naast de drie Jokers zijn er grote rollen weggelegd voor uiteraard Batman en zijn voormalige sidekicks Jason Todd/Red Hood (die in A Death in the Family uit 1988 werd vermoord door de Joker) en Barbara Gordon/Batgirl (die door de Joker in The Killing Joke werd verlamd).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.