Random Article


Eerste Trailer voor Sandman-audioboek met de stem van Neil Gaiman

 


Posted 05/03/2020 by

Op een Netflix-reeks is het nog even wachten, maar DC komt nu al met een nieuwe adaptatie van Sandman in een ander medium. De bekende comic van Neil Gaiman wordt nu ook een audioboek, geregisseerd door Dirk Maggs én ingesproken door Gaiman. Een release staat gepland voor de zomer van 2020.

Neil Gaiman leverde een update van de Golden Age DC-superheld (en zijn opvolger uit de jaren 1970) die de fantasyreeks ver buiten het superheldengenre bracht. De nieuwe Sandman werd Morpheus, alias Dream van The Endless, de heerser over de wereld der dromen. The Sandman verkreeg een hele mythologie buiten het DC-universum, alsook tal van spin-offs, waarvan ook Lucifer er één is.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.