Random Article


Marvel kondigt “old school” X-Men-epos “X of Swords” door Jonathan Hickman aan

 

Posted 29/02/2020 by

Na House of X & Powers of X, maar recenter ook Dawn of X komt er nu X of Swords. Dat wordt de epische, vijftiendelige cross-over in de X-Men-wereld waar Jonathan Hickman naartoe bouwde. Elk deel zal aanknopen bij één van de X-titels (en dus zal je ze ook allemaal moeten volgen). Marvel zelf vergelijkt het met Mutant MassacreAge of Apocalypse and Messiah Complex, terwijl ook Hickman verkondigde dat het een echte “old school“-x-over wordt.

Het verhaal volgt tien X-Men die met behulp van enkele legendarische zwaarden uit de X-Men-geschiedenis hun thuis, Krakoa, moeten beschermen. X of Swords start in juli. De promo-art vanop C2E2 in Chicago is van Mark Brooks.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.