Random Article


Alan Davis (X-Men, Excalibur) komt naar FACTS Spring Edition 2020

 

Posted 26/02/2020 by

FACTS kondigde deze week Alan Davis als nieuwe naam voor de Artist Alley aan. De Britse artiest is vooral bekend van zijn werk op de X-Men-franchise waaronder Uncanny X-Men, Excalibur, maar ook Captain Britain, Batman bij DC, en Jim Starlin-samenwerkingen op de Infinity-saga. Eerder was zijn jarenlange inker Mark Farmer al te gast op FACTS. Hij zal doorheen het weekend beschikbaar zijn voor handtekeningen, sketches en natuurlijk het panel met onze eigenste nout!

FACTS Spring Edition gaat dit jaar door op zaterdag 4 en zondag 5 april in de Flanders Expo. Tickets kan je op de officiële website terugvinden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.