Random Article


DC kondigt Dark Nights: Death Metal aan door Scott Snyder & Greg Capullo

 

Posted 20/02/2020 by

Nadat Dark Nights: Metal in 2018 het DC-multiversum op zijn kop zette, gaat er in mei 2020 een sequel van start. Dark Nights: Death Metal zal de culminatie worden van wat Scott Snyder en Greg Capullo in het vorige evenement introduceerden, alsook van de follow-ups zoals Year of the Villain, Justice League: Justice/Doom War, Batman/Superman, The Batman Who Laughs-verhaallijnen en meer.

In Death Metal is de Aarde ten prooi gevallen aan de energieën uit het Dark Multiverse en veroverd door de Batman Who Laughs en zijn gecorrumpeerde handlangers Shazam, Donna Troy, Supergirl, Blue Beetle, Hawkman en Jim Gordon. Sommige helden, zoals The Flash en Wonder Woman, hebben compromissen moeten maken om onschuldige levens te beschermen. Anderen, zoals Batman, leiden een ondergronds verzet, terwijl een gevangen genomen Superman gedoemd is om de zon levende te houden.

Death Metal zal zes delen tellen met enkele tie-ins en een hoofdrol hebben voor Wonder Woman. Het event gaat in mei van start.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.