Random Article


Paul Dini keert terug naar Batman: The Animated Series (maar dan in comicvorm)

 

Posted 19/02/2020 by

Een echte revival van Batman: The Animated Series zit er nog niet meteen in bij DC, maar wel probeert het al een nieuwe comic uit die zich in dezelfde wereld zal afspelen. Schrijver Paul Dini – één van de creatieve geesten achter de populaire tv-serie – zal nu voor het eerst in lange tijd ook terugkeren naar zijn geesteskind.

Het project wordt een zesdelige minireeks die eerst digitaal verschijnt, en heet Batman: The Adventures ContinueDini verzorgt samen met kompaan Alan Burnett het scenario, terwijl Ty Templeton het tekenwerk verzorgt. Hij deed dat ook al voor die eerdere TAS-comic Batman Adventures. Verwacht zeker ook nu bekende DC-figuren die toen nog niet bestonden, zoals de Red Hood en Batman Who Laughs. Deel één verschijnt in april.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.