Random Article


Garth Ennis & Darick Robertson werken aan nieuwe The Boys Comics

 

Posted 09/02/2020 by

Gezien het succes van de televisiereeks van The Boys & de heruitgaves van de originele 90 nummers vonden we het al vreemd dat Dynamite niet meteen met meer “The Boys” zou komen. Niet dat dat natuurlijk nodig was, maar vanuit een financieel perspectief houdt het steek.

Daarom komt het nu met The Boys: Dear Becky van origineel auteur Garth Ennis. De twee bekendste artistieke namen worden ook opgetrommeld, namelijk Russ Braun (voor de interiors) & die andere co-creator Darick Robertson (voor de covers). Het verhaal wordt een prequel op de comic & verhaalt over Becky – de overleden vrouw van Billy Butcher. Deel één van de minireeks verschijnt in april.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.