Random Article


Stan Lee is vanaf nu de bedenker van Captain America (maar niet heus)…

 

Posted 05/02/2020 by

Vanaf vandaag – woensdag 5 februari – ligt Captain America: The End in de winkelrekken bij je favoriete comicbookshop. Helaas zit er een kemel van een fout in de comic. En dat is niet eens de fout van schrijver-artiest Erik Larsen. Op de eerste pagina wordt zoals gewoonlijk aangestipt wie nu net de held(in) bedacht heeft. Voor Captain America zijn dat natuurlijk Joe Simon & Jack Kirby.

Vreemd genoeg worden Stan Lee en Kirby nu geroemd als de bedenkers van Captain America. Een pijnlijke fout, zeker gezien de eeuwige controverse rond Lee’s & Kirby’s invloed op hun eigenlijke bedenkingen zoals de Fantastic Four, Hulk & Thor. Blijkbaar glipte de fout langs de mazen van het net – van maar liefst 3 editors

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.