Random Article


Best of 2000AD bundelt… het beste van 2000AD!

 

Posted 26/01/2020 by

Op 28 april verschijnt het eerste nummer van deze twaalfdelige reeks, Best of 2000AD. Met deze titel richt de Britse uitgeverij Rebellion zich op lezers die niet of weinig vertrouwd zijn met het 2000AD-universum. Elk nummer bevat 100 pagina’s en zal een showcase zijn voor klassieke verhalen van de meest bekende personages. Voor de gelegenheid zullen de verhalen worden geprint in het (kleinere) Amerikaanse comicsformaat.

In de laatste editie van de ThrillCast (de huispodcast van 2000AD) geven Jamie McKelvie en Becky Cloonan achtergrondinformatie bij de opzet van deze reeks. Je kunt ook gratis kennismaken met Best of 2000 AD door het #0-nummer op te halen op Free Comic Book Day. Hierin vind je o.a. een Judge Dredd-verhaal van Al Ewing en Erica Henderson, een kort verhaal met Judge Anderson in de hoofdrol door Alan Grant en Arthur Ranson en een survivalverhaal met Rogue Trooper door Gordon Rennie en Richard Elson.

Comments

comments


Gino

 
avatar