Random Article


Green Lantern: Earth One Vol 2 verschijnt volgende zomer

 

Posted 26/12/2019 by

Deel één ligt alweer even in de winkelrekken, maar binnenkort komt er een nieuwe avontuur rond Green Lantern in de “Earth One”-reeks van DC Comics. In deze toegankelijke graphic novels, waarvoor de lezer geen extra bagage nodig heeft, wordt het oorsprongsverhaal van DC’s grootste iconen opnieuw verteld en in de moderne leefwereld geplaatst. Denk Marvel’s vroegere Ultimatecomics, maar dan in een handiger en compacter formaat.

Het team bestaat opnieuw uit auteurs Gabriel Hardman en Corinna Bechko en artiest Jordan Boyd. In deel één werden al enkele opmerkelijke veranderingen aan zijn iconische oorsprongsrelaas uit Showcase #22 (1959) onthuld. Zo is Hal Jordan niet langer een testpiloot, noch zal hij toetreden tot het Green Lantern Corps. In het realistischere Earth One is hij daarentegen een astronaut voor Ferris Galactic en werd het Corps eerder al uitgemoord door de Manhunters. In deel twee dat volgende zomer verschijnt, komt er een unieke team-up tussen Hal Jordan & John Stewart.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.