Random Article


Mark Millar’s American Jesus: The New Messiah komt eraan vlak voor Kerstmis

 

Posted 17/12/2019 by

Mark Millar en Netflix kondigden eerder dit jaar een topgeheim Kerstmisproject aan dat een sequel zou zijn op één van Millars eerdere reeksen. Nu blijkt dat het draait om American Jesus (oorspronkelijk als Chosen verschenen bij Dark Horse in 2004). Niet toevallig één van de verschillende Millarworld-reeksen dewelke binnenkort een tv-serie krijgt op Netflix.

Het driedelige American Jesus: The New Messiah zal van start gaan op 18 december en Millar en artiest Peter Gross herenigen. De comic zet het verhaal van Jodie Christianson, die in de vorige reeks als 12-jarige jongen ontdekte dat hij weleens de reïncarnatie van Jezus Christus zou kunnen zijn, maar er is een twist…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.