Random Article


Otto Octavius is niet langer de Superior Spider-Man, maar wel weer Doc Ock

 

Posted 01/12/2019 by

Spoilers voor Superior Spider-Man #12 door Christos Gage & Mike Hawthorne,maar bijna zeven jaar aan karakterdiepgang en -uitbreiding werden deze week overboord gegooid bij Marvel. Otto Octavius is niet langer de Superior Spider-Man, wel opnieuw “Doc Ock” – en het merendeel van zijn impactvolle herinneringen zijn verdwenen of verdrongen.

De keuze komt er na de stopzetteing van Superior Spider-Man en de laatste verhaallijn waarin de Superior Spider-Man zichzelf weer omtovert door een deal met Mephisto (don’t ask) om zo een alternatieve Norman Osborn/Spider-Man (again, don’t ask) te stoppen. Hopelijk wordt er nu niet bij Marvel gedaan alsof zijn “Superior”-tijdperk nooit gebeurd is…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.