Random Article


Donny Cates haalt uit naar digitale lezers die niet betalen en zijn comics “stelen”

 

Posted 27/11/2019 by

Er bestaan een hele hoop websites of circuleren genoeg PDF-bestanden met het oog op gratis/niet-betalend lezen van comicbooks. Wanneer maandelijks zo tienduizenden comics “gestolen” worden, heeft dat uiteraard een impact op de industrie. Meer bepaald op de schrijvers en tekenaars.

Dat wou Venom- & Absolute Carnage-auteur Donny Cates ook nog eens benadrukken. Op Twitter sprak hij onderstaande woorden tegen een fan, wat al snel leidde tot een discussie onder heel wat comictalent. Voor wie toch digitaal wil lezen, zijn sites zoals Comixology absolute aanraders.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.