Random Article


Kickstarter: Sisterhood – The Fall of Dymonos

 

Posted 25/11/2019 by

In Sisterhood worden eeuwenoude, gemummificeerde priesteressen uit het oude Egypte terug tot leven gewekt om de wereld te vrijwaren van bovennatuurlijke dreigingen. De comic is een reeks one-shots gemaakt door Richard Boom, in onze contreien vooral bekend als een onmisbare man achter de schermen bij FACTS, publicist voor aanstormend comicbooktalent en van zijn liefde voor Bad Girl-comics (zie de website Comics for Sinners), bijgestaan door een resem verschillende jonge artiesten.

Na het eerste deel, The Mystery Unravels, zijn we met The Fall of Dymonos aangekomen bij deel twee. De Kickstarter-campagne loopt nog even door en je kan deze steunen door te klikken op onderstaande link.

Kickstarter Sisterhood

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.