Random Article


Nieuwe Ultraman Comics op komst van Marvel en Tsuburaya Productions

 


Posted 23/11/2019 by

Op Tokyo Comic Con hebben Tsuburaya Productions en Marvel aangekondigd dat ze de handen in elkaar slaan om nieuwe comics voor de Amerikaanse markt te produceren rond Ultraman. De aankondiging ging gepaard met art van Alex Ross (Marvels, Earth X).

Sinds zijn debuut in 1966, is Ultraman één van de best gekende voorbeelden van de tokusatsu-superhelden uit Japan (denk special effects + grote robots + grote monsters). Naast vertalingen van verschillende Japanse Ultraman-manga’s, was er hiervoor slechts één Amerikaanse kortstondige Ultraman-comic bij Harvey Comics. De start van de Marvel Ultraman-reeks staat gepland in 2020.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.