Random Article


Eerste Marvel Comic aan de haal voor recordbedrag van 1.26 miljoen dollar

 

Posted 23/11/2019 by

In een recente veiling bij Heritage Auctions in Dallas, VS is een kopie van Marvel Comics #1 uit 1939 met een CGC-grade van 9.4 aan de haal gegaan voor een recordbedrag van maar liefst 1.26 miljoen dollar. Dat maakt het meteen de duurste Marvel-comic ooit. Marvel Comics #1, uitgegeven door Marvel’s voorloper Timely Comics, wordt gezien als de allereerste Marvel-comic ooit en bevat onder meer het debuut van Namor The Sub-Mariner, de oorspronkelijke Ka-Zar en Jim Hammond, de eerste Human Torch.

Het record van de duurste comic aller tijden staat nog steeds op de 3.2 miljoen dollar die in 2014 werd gegeven voor een Action Comics #1 (het debuut van DC’s Superman) uit 1938.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.