Random Article


Marvel verzamelt X-Men: Dawn of X op een andere manier

 

Posted 21/11/2019 by

Wanneer het aankomt op de gebundelde edities van Marvel’s superheldenreeksen, is het niet altijd even makkelijk om te volgen of in te pikken voor nieuwe lezers. Met Dawn of X, de herlancering van de X-Men-reeksen onder schrijver Jonathan Hickman, poogt de uitgever daar verandering in te brengen.

Dawn of X zal in de plaats van een zestal nummers per reeks te bundelen, één nummer van elke reeks verzamelen om het groter plaatje te kunnen begrijpen. De eerste Dawn of X-bundeling zal zo de eerste nummers van elke serie van de eerste golf X-titels, de tweede bundeling alle tweede nummers, etc. Of de series uiteindelijk ook per titel verzameld zullen worden, is nog niet geweten.

De eerste bundeling zal in februari 2020 in de winkelrekken liggen en verzamelt X-Men #1, Excalibur #1, X-Force #1, Fallen Angels #1, Marauders #1 en New Mutants #1.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.