Random Article


Marvels X (Alex Ross/Jim Krueger) wordt prequel op Earth X Trilogy

 

Posted 19/11/2019 by

In januari gaat Marvel van start met het zesdelige Marvels X, een prequelreeks op Earth X (1999) en diens sequels Universe X (2000) en Paradise X (2002). De serie zal opnieuw gemaakt worden door Jim Krueger en Alex Ross.

De Earth X-trilogie is één van Marvel’s beste verhaallijnen aller tijden en hun antwoord op DC’s Kingdom Come (1996), waarin een dystopische toekomst voor het Marvel-universum wordt omschreven in een wereld waar iedereen superkrachten verkreeg. In deze prequel volgen we David, de laatste menselijke jongen op Aarde die opgejaagd wordt in een wereld vol monsters en naar New York City wil – waar Captain America en de rest van de helden vertoeven.

Marvels X #1 ligt in januari in de winkelrekken en verschillende Marvel-series zullen die maand ook een Earth X variant cover krijgen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.